News

Vacature Adviseur medische hulpmiddelen

31 augustus 2020

Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. ontzorgt en helpt om uw organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging. We helpen onze opdrachtgevers vooruit!

Wat ga je doen?

In de functie van adviseur medische hulpmiddelen ondersteun je diverse organisaties met het ontwikkelen van en het ondersteunen bij invoering en onderhoud van kwaliteitsmanagementsystemen (ISO 9001, ISO 13485 en GDP), het opstellen van kwaliteits- en veiligheidsverbeteringsprogramma’s en het opstellen van technische dossiers medische hulpmiddelen (i.v.m. CE markering). Het beschrijven, borgen en verbeteren van bedrijfsprocessen, verzorgen van risk assessments (bv. ISO 14971, FMEA) en audits en management reviews behoort ook tot jouw taken. Je beheert externe contacten (o.a. certificatie-instellingen, toeleveranciers) en verzorgt trainingen en opleidingen.

Wat vragen wij?

Jij bent een enthousiaste adviseur die analytisch en communicatief vaardig is en zelfstandig aan de slag kan met een gezonde dosis daadkracht en beschikt over een afgeronde bedrijfskundige HBO- of academische opleiding. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als QA-medewerker/engineer bij een fabrikant of distributeur van medische hulpmiddelen en hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving (Medical Device Directive, GDP). De normen ISO 13485, ISO 9001 en ISO 14971 zijn jou niet onbekend. Je hebt een goede beheersing van MS Office, en natuurlijk de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Jij krijgt een dienstverband van 40 uur per week, met een op kennis en ervaring gebaseerd salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, iPhone en laptop. Je komt te werken binnen een gezond groeiend adviesbureau met een informele werksfeer en ruim 120 enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Je mag rekenen op voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en tot het volgen van opleidingen. Je standplaats is Zeist of Almelo.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie! Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@kader.nl t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

DEEL DIT