News

Vacature IT-beheerder (technisch/functioneel)

Binnen Kader zorgt een klein team voor het beheer van de IT infrastructuur en de diverse bedrijfsapplicaties voor de verschillende vestigingen. Kader ziet de verschuiving van facilitaire IT naar informatiemanagement, waarbij IT een primair onderdeel is van het primaire proces. Kader zoekt voortdurend  naar (nieuwe) applicaties die de interne organisatie en/of processen bij onze klanten kunnen vereenvoudigen. Hierdoor is ruimte ontstaan voor een IT-beheerder.

Wat ga je doen?

In de functie van IT-beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de technische infrastructuur, het bijbehorende middelenbeheer en het technisch en functioneel beheer van diverse applicaties welke samen de bedrijfsprocessen van Kader en onze klanten ondersteunen. Je bent in staat klantomgevingen in te richten. Je bent het centrale aanspreekpunt voor gebruikersvragen en zorgt voor het oplossen van problemen met de applicaties. Hierbij weet je prioriteiten te stellen, het overzicht te bewaren en op het juiste moment te escaleren aan één van onze leveranciers. Je rapporteert aan het management.

Wat breng je mee?

Je hebt MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op gebied van informatietechnologie. Je hebt kennis en ervaring met werkplekbeheer en het configureren van uiteenlopende applicaties (autorisatie, inrichting en vormgeving) en meer specifiek van Sharepoint en Office 365. Je bent in staat om incident- en probleemafhandeling procesmatig te sturen en te bewaken. Flexibel, klantgericht, analytisch en creatief zijn woorden die jou als persoon kenmerken. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Wij bieden een dienstverband van 32-40 uur per week, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een gezond groeiend adviesbureau met een informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Wij bieden voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en tot het volgen van opleidingen. Je standplaats is Zeist.

Solliciteren?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie? Je kunt jouw sollicitatie sturen naar sollicitatie@kader.nl t.a.v. Christel Kroeze, teammanager  P&O.

DEEL DIT

Functioneel beheerder (ICT)