News

Vacature Functioneel beheerder

28 november 2018

Wij zijn Kader, bureau voor Kwaliteitszorg. We zijn specialist op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging. Binnen onze organisatie beheert een klein team de IT-infrastructuur en de diverse bedrijfsapplicaties, in nauwe samenwerking met een aantal leveranciers. Hierbij wordt met name de techniek uitbesteed. We zien een verschuiving van facilitaire IT naar informatiemanagement, waarbij IT een onderdeel wordt van het primaire proces. Voortdurend zoeken we naar (nieuwe) mogelijkheden om de processen binnen onze organisatie en bij onze opdrachtgevers te kunnen vereenvoudigen en/of te digitaliseren. Hiervoor zoeken we een Functioneel beheerder.

Wie ben jij?

We hebben je veel te bieden, maar zoeken ook het een en ander in jou. Je bent analytisch sterk, flexibel, klantgericht en creatief. Communicatief ben je zeer vaardig en ook het Nederlands en Engels beheers je in woord en geschrift. Je draait je hand niet om voor het inrichten van klantomgevingen. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken, maar waar nodig werk je ook makkelijk samen met anderen.

Wat ga je doen?

In de functie van functioneel beheerder ben je –verrassend genoeg- verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de applicaties, die de bedrijfsprocessen van Kader en onze klanten ondersteunen. Je richt klantomgevingen in en bent het centrale aanspreekpunt voor gebruikersvragen. Je signaleert mogelijkheden voor de verbetering van de applicaties en het optimale gebruik daarvan en rapporteert dit aan het management. Daarnaast ken je alle functionaliteiten van een applicatie en vertaal je deze naar mogelijke toepassingen en vice versa. Binnen deze taken weet je prioriteiten te stellen, het overzicht te bewaren en op het juiste moment te escaleren naar één van onze leveranciers.

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring in applicatiebeheer, kennis van technisch beheer is een pré;
  • Ervaring met het configureren van uiteenlopende applicaties (autorisatie, inrichting en vormgeving);
  • Ervaring met het inrichten van Office 365, SharePoint, Moodle en/of AFAS is een pré.

Wat bieden wij?

Kader, bureau voor kwaliteitszorg biedt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging. Wij bieden:

  • Een afwisselende werkweek van 40 uur (32 uur is bespreekbaar);
  • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke en enthousiaste collega’s, standplaats Zeist;
  • Een marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Aandacht voor je professionele ontwikkeling en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie! Je kunt jouw sollicitatie sturen naar sollicitatie@kader.nl t.a.v. Christel Kroeze, teammanager P&O.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

DEEL DIT

functioneel beheerder ICT