News

Vacature Junior Functioneel beheerder

12 april 2019

Zie jij het zitten om mede verantwoordelijk te zijn voor het functioneel beheer van applicaties als AFAS, SharePoint, Moodle en PowerBI? Vind jij het een uitdaging om gebruikers te ondersteunen en te faciliteren? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Binnen Kader zien we een verschuiving van facilitaire IT naar informatiemanagement, waarbij IT een onderdeel wordt van het primaire proces. Voortdurend zoeken we naar (nieuwe) mogelijkheden om de processen binnen onze organisatie en bij onze opdrachtgevers te kunnen vereenvoudigen en/of te digitaliseren. Om onze organisatie hierin te begeleiden is een klein team verantwoordelijk voor diverse bedrijfsapplicaties en voert de regie over de IT infrastructuur richting haar leveranciers. In aanvulling op ons team zoeken we een Junior Functioneel beheerder.

Wat ga je doen?

In de functie van Junior Functioneel Beheerder ben je mede verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de applicaties (o.a. Afas, SharePoint, Moodle, PowerBI), die de bedrijfsprocessen van Kader en onze klanten ondersteunen. Je richt klantomgevingen in en bent het centrale aanspreekpunt voor gebruikersvragen en vervul je een loketfunctie voor de leverancier. Je signaleert mogelijkheden voor de verbetering van de applicaties en het optimale gebruik daarvan en bespreekt dit binnen het team. Daarnaast ken je alle functionaliteiten van een applicatie en zoek je naar mogelijke toepassingen van deze functionaliteit. Binnen deze taken weet je prioriteiten te stellen, het overzicht te bewaren en op het juiste moment te escaleren naar één van onze leveranciers.

Wie ben jij?

Jouw werk- en denkniveau zijn HBO en je hebt affiniteit met ICT en/of functioneel beheer. Applicaties maak je je snel eigen. Je staat bekend om je oog voor detail, maar blijft daarbij het grote geheel ook zien. Analytisch ben je sterk, en je bent een ster in communiceren: jij ondersteunt de gebruikers van de applicaties in voor hen heldere taal. Als je dat kunt, gaan we er vanuit dat je ook klantgericht bent. Jij beschikt over het vermogen om je werk te organiseren en te plannen, waardoor je zelfstandig kunt werken, maar waar nodig werk je ook makkelijk samen met anderen.

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Managementsystemen & Certificatie, Opleidingen en HSE Management werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. In dit werk is een goede informatievoorziening onmisbaar. De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 40 uur (32 uur is bespreekbaar), in een inspirerende en informele werkomgeving met leuke en enthousiaste collega’s. Je standplaats wordt Almelo. Kader is een groeiende organisatie met een goede, informele werksfeer en enthousiaste, gedreven collega’s. Het bijbehorende salaris is marktconform met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is aandacht voor je professionele ontwikkeling en je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ga je graag hierover met ons in gesprek? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie! Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@kader.nl t.a.v. Christel Kroeze, teammanager P&O.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

DEEL DIT

Junior functioneel beheerder