News

Vacature Recruiter

8 mei 2019

Een recruiter recruiten, we realiseren ons dat we hiermee een flinke uitdaging aan zijn gegaan. Of je nu heel ervaren bent of juist pas even als recruiter, consultant of intercedent werkt: we nodigen je graag uit te reageren. Weet jij als geen ander hoe belangrijk de match tussen persoon en organisatie is? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Vol enthousiasme werf je met name hoogopgeleide junioren en professionals. Hierin ben je creatief en volhardend, met jouw aanpak weet je (potentiële) kandidaten te enthousiasmeren en te binden.

Je geeft input voor aansprekende vacatureteksten (of stelt ze zelf op) om de juiste kandidaten te interesseren. Om kandidaten te werven maak je creatief gebruik van verschillende wervingskanalen. Daarnaast volg je proactief de marktontwikkelingen en signaleer je kansen voor Kader. Je adviseert de Business Unit Managers daar over. Alle informatie verwerk je administratief gestructureerd. Naast deze taken ben je ook het ‘visitekaartje’ van Kader: je bouwt aan en investeert in het Kader-netwerk door ons te vertegenwoordigen op beurzen, evenementen en bedrijvendagen, het bezoeken van onderwijsinstellingen en organiseren van informatiebijeenkomsten.

Wie ben jij?

Jij hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding en ervaring als recruiter, intercedent of consultant. Hoeveel ervaring dat precies is vinden we niet zo belangrijk, dat je als persoon bij Kader past des te meer! We nodigen hierbij dus zowel junioren als doorgewinterde recruiters uit te reageren. Kennis van certificeerbare managementsystemen zoals ISO 9001, kwaliteit, informatiebeveiliging, HSE management, arbo en veiligheid en milieu is een pré. Affiniteit met de zakelijke dienstverlening en de verschillende mensen die voor ons werk nodig zijn vinden we heel belangrijk.

Als persoon ben je als geen ander in staat is je in te leven in mensen en hun drijfveren. Je bent toegankelijk en benaderbaar en gaat graag het gesprek aan om de persoon aan de andere kant van de tafel te leren kennen. Je werkt zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast beschik je over goede sociale vaardigheden en ben je assertief. Je komt energiek over, bent enthousiast en denkt in oplossingen en mogelijkheden. Buiten de gebaande paden treden met als doel het realiseren van een match vind je leuk. Je bent ondernemend en werkt gestructureerd.

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, HSE management, informatiebeveiliging, arbo & veiligheid, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Managementsystemen & Certificatie, Opleidingen en HSE Management werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. Kader is de afgelopen jaren snel gegroeid, daarom zijn we nu bezig aan een professionaliseringsslag. We hebben veel vacatures die we graag door de juiste kandidaten in willen laten vullen, maar hebben daar jouw professionele hulp bij nodig. De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een afwisselende werkweek van 32-40 uur, in een groeiende organisatie met informele werkomgeving en enthousiaste collega’s. Je zult in voorkomende gevallen werkzaamheden verrichten voor onze beide kantoren in Zeist en Almelo. Het bijbehorende salaris is gebaseerd op kennis en ervaring, daarnaast bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ga je graag hierover met ons in gesprek? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie! Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@kader.nl t.a.v. Christel Kroeze, teammanager P&O.

DEEL DIT

vacature recruiter