News

Vacature schoonmaakmedewerk(st)er

21 juli 2019

Ben jij een opgeruimd en fris en fruitig type? Zie je het schoonmaakwerk liggen? En ben je beschikbaar op maandagochtend?

Wij zijn voor ons kantoor in Almelo op zoek naar een schoonmaak medewerker voor in elk geval 4 uur per week. We vinden het fijn als je onze vaste schoonmaakmedewerkster zo nu en dan kunt vervangen in geval van ziekte of vakantie.

Wie ben jij?

Je woont in of bij Almelo en hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring met schoonmaken van kantoorpanden en/of scholen. Je bent zelfstandig en enthousiast. Je hebt eigen inzicht, neemt initiatief en denkt mee wanneer dat nodig is. Je bent flexibel en betrouwbaar. Omdat het om 4 uur per week met incidenteel meer uren gaat, nodigen wij studenten en eindexamenscholieren van harte uit te reageren. In overleg kan er ook schoongemaakt worden in het weekend.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een goede werksfeer met vriendelijke en leuke collega’s. Daarnaast kun je rekenen op een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Opleidingen, HSE Management en Managementsystemen & Certificatie werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent voor deze functie? Stuur dan je sollicitatie met CV naar: sollicitatie@kader.nl t.a.v. Christel Kroeze.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs

DEEL DIT

vacature schoonmaakmedewerk(s)ter