News

Vacature schoonmaakmedewerk(st)er

7 juni 2019

Ben jij een opgeruimd en fris en fruitig type? Zie je het schoonmaakwerk liggen? En ben je beschikbaar op maandagochtend?

Wij zijn voor ons kantoor in Almelo op zoek naar een schoonmaak medewerker voor in elk geval 4 uur per week. We vinden het fijn als je onze vaste schoonmaakmedewerkster zo nu en dan kunt vervangen in geval van ziekte of vakantie.

Wie ben jij?

Je woont in of bij Almelo en hebt aantoonbare ervaring met schoonmaken, bij voorkeur van kantoorpanden en/of scholen. Je bent zelfstandig en enthousiast. Je hebt eigen inzicht, neemt initiatief en denkt mee wanneer dat nodig is. Je bent flexibel en betrouwbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een goede werksfeer met vriendelijke en leuke collega’s. Daarnaast kun je rekenen op een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid. Met onze teams Opleidingen, HSE Management en Managementsystemen & Certificatie werken we samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers. De inhoudelijke kennis van de trainingen en opleidingen die je gaat verkopen krijg je van je eigen collega! De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent voor deze functie? Stuur dan je sollicitatie met CV naar: sollicitatie@kader.nl t.a.v. Christel Kroeze.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs

DEEL DIT

vacature schoonmaakmedewerk(s)ter