News

Vacature traineeship Junior Adviseur Veiligheidskunde

12 maart 2019

Heb jij jouw HBO-studie Integrale Veiligheidskunde afgerond en kan jij niet wachten om het geleerde in praktijk te brengen? Dan dagen wij jou uit om jouw ambitie in te zetten voor een traineeship bij Kader. Bij Kader krijg je de gelegenheid om je op complexe- en uitdagende projecten onder actieve begeleiding van een coach te ontwikkelen tot een volwaardig veiligheidskundig adviseur.

De veiligheidskundige van Kader biedt professionele ondersteuning bij het inrichten van de projectveiligheid en speelt in op de specifieke reikwijdte van het project, de uiteenlopende werkzaamheden en de bijbehorende risico’s. Kader zorgt daarmee voor een integrale beheersing van de arbeidsveiligheid op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.

Wat ga je doen?

In het traineeship van Kader loop jij mee met ervaren collega adviseurs/veiligheidskundigen bij toonaangevende klanten. Je doet hierbij veel ervaring op, op het gebied van arbeidsveiligheid. De doelstelling is dat jij je in één jaar ontwikkelt tot Junior Adviseur. Om deze doelstelling te realiseren stel jij in samenwerking met jouw interne coach een Persoonlijk Ontwikkelings Plan op. Hij begeleidt jou gedurende de looptijd van jouw traineeship.

Wat vragen wij van jou?

Je bent ambitieus, consequent en hebt een stevige portie doorzettingsvermogen. Je bent enthousiast en zet je 100% in voor de klant. Reizen binnen Nederland en werken buiten reguliere werktijden is voor jou geen probleem. Tenslotte ben jij bereid om de opleiding MVK en/of HVK te volgen.

Wat bieden wij?

Je krijgt de praktijkbegeleiding van ervaren collega adviseurs/veiligheidskundige, die jou samen met jouw interne coach steunen in jouw ontwikkeling tot Junior Adviseur. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid tot het volgen van relevante trainingen via onze eigen Kader Academy. Daarbij ontvang je een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, laptop en I-phone, een goede en informele sfeer met enthousiaste collega’s, leuke bedrijfsactiviteiten en teambijeenkomsten. Je standplaats is Zeist of Almelo.

Solliciteren?

Durf jij de uitdaging aan? Twijfel niet, maar solliciteer vandaag nog. Stuur dan jouw CV en motivatie naar sollicitatie@kader.nl t.a.v. Christel Kroeze.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Danny Waterink, Business Unit Manager HSE Management, d.waterink@kader.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

DEEL DIT

traineeship