News

Vacature Veiligheidskundig Adviseur Opleidingen

23 december 2019

Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo, milieu & duurzaamheid en voedselveiligheid. De cultuur binnen onze organisatie kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Daarbij vinden wij de menselijke verhoudingen onderling belangrijk en werken wij samen aan oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Kader is voor de vestiging Almelo of Zeist op zoek naar een nieuwe collega die ons team Opleidingen voor 4 á 5 dagen per week komt versterken.

We zoeken een allround trainer/mentor opleidingen die op diverse vlakken ondersteuning kan bieden aan de deelnemers van onze veiligheidskundige opleidingen.

Wat ga je doen?

In de functie Veiligheidskundig Adviseur Opleidingen adviseer je ons team Opleidingen bij het (door)ontwikkelen van (vervolg)opleidingen. Daarnaast ondersteun je met het beoordelen en feedback geven op veiligheidskundige opdrachten (o.a. TRA’s, RIE’s, Werkplekinspecties, Bouwbesluit, Fysieke belasting), scriptiebegeleiding MVK’ers & HVK‘ers in opleiding en het ondersteunen bij het opstellen van examens en wijze van examinering. We verwachten dat je kansen creëert en uitbouwt, daarnaast is er de optie tot het verzorgen van lesdagen/trainingen binnen onze veiligheidskundige opleidingen.

Wat breng je mee?

Je hebt HBO werk- en denkniveau en in het bezit van afgeronde veiligheidskundige opleiding MVK en/óf HVK. Flexibel, zelfstandig, enthousiast, betrokken en geduldig zijn woorden die jou als persoon kenmerken. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je vindt het leuk kennis over te brengen en bent bereid tot het volgen van aanvullende opleidingen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan voor 32 á 40 uur per week, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een gezond groeiend adviesbureau met een informele werksfeer en ruim 120 enthousiaste collega’s. Wij bieden voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en tot het volgen van opleidingen. Jouw standplaats is Almelo of Zeist.

Solliciteren?

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Kader? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie! Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@kader.nl t.a.v. onze recruiter Danny Andriese.

DEEL DIT

Vacature Trainer/Mentor BU Opleidingen