News

Vakbeurs Energie!

31 augustus 2021

Van 12-14 oktober vindt de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen. Kader is vertegenwoordigd op stand 03.E022. Ook dragen wij bij aan het inhoudelijk programma van de Vakbeurs. De Energielabel C verplichting en een vervolg op het succesvolle webinar over kwaliteitsborging energieprestatie zijn beide onderdeel van onze bijdrage aan het inhoudelijk programma.  

Nederland staat voor uitdagingen en is volop in transitie. Iedereen wil oplossingen. Technologische ontwikkelingen maken het voorheen onmogelijke mogelijk. Vernieuwers plukken daar de vruchten van met innovatieve concepten. Binnen 10 jaar moet de Nederlandse CO2-reductie met 49% gedaald zijn ten opzichte van 1990. In 2050 moet ons land nagenoeg klimaatneutraal zijn. Harde doelstellingen en kostbare ingrepen. Die ook veel kansen met zich meebrengen. 

Vakbeurs Energie is al meer dan 15 jaar zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie en noemt zich dé schakel in de energietransitie, als bindend element en ter bevordering van kennisdeling en business. Gelijktijdig – onder de vlag van de Nationale Energie Week – met de vakbeurzen PREFAB, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power. 

Wij ontmoeten u graag op de beurs! 

DEEL DIT

Nieuwsbrief ontvangen?    Ik ontvang graag de nieuwsbrief EPAIk ontvang graag de nieuwsbrief Veiligheidskunde
    Ik ben het eens met het privacy statement van Kader Opleidingen.