News

Waar wilt u meer over weten?

22 oktober 2019

Zoals u van ons gewend bent vertellen we u in de nieuwsbrief graag over ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, informatiebeveiliging, milieu, kwaliteit en Arbo. We zijn benieuwd naar uw mening! Waar zou u de komende tijd graag meer over willen lezen in onze nieuwsbrief? Laat hieronder s.v.p. uw reactie achter zodat wij weten waar de behoeften van onze lezers liggen.

DEEL DIT

2 Reacties

  1. Henk Burgmeijer

    Waar naar mijn mening aandacht aan besteed zou kunnen worden is de veiligheid in de zorg. Verpleeghuizen, ziekenhuizen etc. Zeker op het gebied van Arbo valt hier nog heel wat te winnen. Tijdens mijn opleiding tot HVK merkte ik al dat ik als medewerker in de zorg met mijn vragen en opmerkingen een ‘vreemde eend in de bijt’ was. De nieuwsbrieven van Kader lezend, maar ook die van andere partijen, blijkt dat de gehele zorg onderbelicht blijft. Op de site van de NVVK valt bijvoorbeeld op te merken dat deze kennisgroep de laagste prioriteit heeft.

  2. Marijke Horstink

    Bedankt voor uw reactie. Wij delen uw mening en zullen het onderwerp ‘veiligheid in de zorg’ vanaf nu vaker meenemen in onze nieuwsbrieven. Marijke Horstink, afdeling Communicatie Kader.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *