Nieuwe bepalingsmethode op basis van de NTA 8800

Nieuwe bepalingsmethode op basis van de NTA 8800

Op 1 januari 2021 is de nieuwe bepalingsmethode voor de energieprestatie van kracht gegaan, op basis van de NTA 8800. Dit houdt verandering in, zowel voor toekomstige als bestaande adviseurs. Wat verandert er eigenlijk?

Al vakbekwaam EPA adviseur?

Bent u al vakbekwaam EPA adviseur? Tot 1 juli 2021 heeft u de gelegenheid om Aanvullend examen te doen. Tot die tijd geldt een overgangsregeling. De overgangsregeling treft u hier.

Wij bieden hiervoor de volgende opleidingen:

Geen vakbekwaam EPA adviseur en voor 1 januari 2021 aan de slag?

Kader biedt het volledige pakket aan nieuwe energieprestatieopleidingen voor de nieuwe bepalingsmethode gebaseerd op de NTA 8800. Via onze website vindt u alle opleidingen en kunt u zich inschrijven. Via onze nieuwsbrief informeren wij u regelmatig. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet, meld u dan hier direct aan en ontvang als eerste alle informatie in uw inbox.

Specifieke wensen?

Kader biedt nog veel meer, zoals vooropleidingen en examentrainingen, specifieke trainingen voor specifieke doelgroepen en maatwerk opleidingen, zowel klassikaal als incompany. U vindt alles op onze website, daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Heeft u nog vragen?

In onze factsheet “alle feiten op een rijtje” hebben wij alle wijzigingen voor u als adviseur op een rij gezet. Heeft u nog vragen na het lezen? Ons team helpt u graag verder. Zie hiernaast hoe u hen kunt bereiken.