Vaak is een kwaliteitsmanager breder opgeleid en werkzaam als KAM-manager. KAM staat voor Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Als Kwaliteitsmanager, kwaliteitsmedewerker of KAM-manager ga je aan de slag met het verbeteren van bedrijfsprocessen. Je bent dagelijks bezig met de relatie tussen processen en kwaliteit.

Heb of krijg jij een coördinerende, adviserende of ondersteunende rol bij de ontwikkeling van het KAM zorgsysteem? Volg dan onze praktijkgerichte KAM coördinator opleiding!

Download brochure

Download de brochure van onze KAM coördinator opleiding en krijg uitgebreide informatie over de profielschets, doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting. Ook krijg je meer informatie over de invulling per lesdag.

Download brochure >

Opleiding Kwaliteit

Na het volgen van onze praktijkgerichte KAM coördinator opleiding kun je een KAM zorgsysteem ontwikkelen, beheren en onderhouden. Je hebt kennis van algemene KAM zaken, weet alles over kwaliteitsmanagement en weet hoe je een inventarisatie en evaluatie van milieuaspecten maakt voor uw organisatie. Ook de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) wordt behandeld. Daarnaast weet je risico’s te onderkennen op de werkvloer t.a.v. machineveiligheid, gevaarlijke stoffen, fysieke arbeid en PSA.