ATEX Professional

met TÜV Persoonscertificaat

Waarom Kader?

Inclusief officieel TÜV certificaat

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

5 lesdagen
3200,- excl. btw

Startdata

do 02/11/2023
Zeist
wo 07/02/2024
Zeist
do 17/10/2024
Zeist
Een aantal keer per jaar zijn explosies desastreus, kosten mensenlevens en berokkenen grote economische schade. Word ATEX Professional met TÜV persoonscertificaat en weet wat je te doen staat om dit te voorkomen.

Inhoud van de opleiding

Leer over de Wet- en Regelgeving om veilig te werken en adequaat te reageren in situaties waar explosiegevaar heerst. Met het TÜV persoonscertificaat in de hand kunt u uw deskundigheid aantonen!

Na het volgen van de opleiding ben jij in staat om explosiegevaar te herkennen én passende maatregelen te treffen. Ook weet je welk materieel gebruikt moet worden om veilig te werken in gezoneerd gebied. Bovendien is de nut en noodzaak van het Explosieveiligheidsdocument (EVD) duidelijk geworden evenals de opbouw ervan. Kortom, je bent in staat om voor jouw eigen organisatie te beoordelen of deze voldoet aan alle Wet- en regelgeving. En als dit niet het geval is weet je wat er moet gebeuren!

Is de opleiding geschikt voor mij?

De ATEX Professional opleiding is geschikt voor personen die werken daar waar explosiegevaar kan worden voorkomen en willen weten hoe zij veilig moeten handelen volgens van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Om actief deel te kunnen nemen vragen we 1 tot 3 jaar werkervaring in relatie tot ATEX.

Studieduur

De ATEX Professional opleiding betreft een vijfdaagse opleiding.

Investering

De investeringskosten voor de opleiding zijn € 3.200,- euro excl. btw en inclusief persoonscertificaat.

Download brochure

Download de brochure van onze opleiding ATEX Professional en krijg uitgebreide informatie over de profielschets, doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting. Ook krijg je meer informatie over de invulling per lesdag.

Download brochure >