Auditen van een BCMS

Waarom Kader?

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

1 dag
695,-

Startdata

ma 27/11/2023
Zeist
Deze training zal resulteren in voldoende kennis met betrekking tot ISO 22301: voor het implementeren van een intern auditprogramma en inhoud.

Inhoud van de opleiding

De ISO 22301:2019 Veiligheid en veerkracht – Managementsystemen voor bedrijfscontinuïteit – eisen norm specificeert de structuur en vereisten voor het implementeren en onderhouden van een bedrijfscontinuïteitsbeheersysteem (BCMS) dat bedrijfscontinuïteit ontwikkelt welke past bij de hoeveelheid en het type impact dat de organisatie kan of mogelijk niet kan accepteren als gevolg van een verstoring. In deze opleiding leer je voldoende kennis met betrekking tot ISO 22301 zodat jij een intern auditprogramma kunt implementeren.

Is de opleiding geschikt voor mij?

Deze opleiding is specifiek gericht op mensen die werkzaam zijn binnen de afdeling Interne Audit of taken uitvoeren in het interne auditprogramma. Vooraf is er geen specifieke BCM- of BCMS-kennis vereist. Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp is uiteraard welkom om deze opleiding te volgen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Businessmanagers;
  • Procesmanagers;
  • Asset Owners;
  • IT-managers.

Studieduur

De studieduur van deze opleiding is 1 dag.

Financiële investering

De financiële investering van deze opleiding bedraagt € 695,- exclusief btw.

Download brochure

Download hier onze brochure van de opleiding Auditen van een BCMS. Je ontvangt dan uitgebreide informatie over de doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting. Ook krijg je meer informatie over de invulling per lesdag.

Download brochure >