BCM – Bedrijfsimpactanalyse

Waarom Kader?

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

1 dagdeel van 4 uur
295,-

Startdata

vr 10/11/2023
Zeist (middag)
Helaas denken velen onvoldoende na over hoe ze een calamiteit gestructureerd dienen aan te pakken en overleven, terwijl steeds meer organisaties momenteel ondervinden dat niet voorbereid zijn tóch geen goede ‘strategie’ is.

Inhoud van de opleiding

Business Continuity Management (BCM) gaat over het beschermen van jouw organisatie tegen de gevolgen van omvangrijke verstoringen en (on)bekende risico’s. Dit is anno nu geen overbodige luxe. Eén van de belangrijkste onderdelen van BCM is het uitvoeren van de bedrijfsimpactanalyse (BIA). velen zien dit als een lastig onderwerp en regelmatig lopen organisaties vast en produceren vervolgens een mix tussen de BIA en de risicoanalyse. Deze opleiding levert een kennis op over het onderwerp BCM en specifiek de bedrijfsimpactanalyse (BIA).

Is de opleiding geschikt voor mij?

Deze opleiding is uitermate geschikt voor iedereen die meer wil weten over dit enerverende onderwerp en die met BIA aan de slag gaat. De opleiding levert inzicht op aangaande de BIA voor bijvoorbeeld:

  • Businessmanagers;
  • Procesmanagers;
  • Asset Owners;
  • IT-managers.

Studieduur

De studieduur van deze opleiding is 1 dagdeel van 4 uren.

Financiële investering

De financiële investering van deze opleiding bedraagt € 295,- exclusief btw.

Download brochure

Download hier onze brochure van de opleiding BCM – Bedrijfsimpactanalyse en krijg uitgebreide informatie over de doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting. Ook krijg je meer informatie over de invulling per lesdag.

Download brochure >