BENG expert bestaande bouw

Waarom Kader?

Dé opleider op het gebied van Energie en duurzaamheid!

Goede aanvulling op uw Energieprestatie opleidingen

Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.

5 lesdagen
1.675,- excl. btw.

Startdata

do 05/10/2023
Zeist
Volg de opleiding BENG expert bestaande bouw en leer een goed verduurzamingsplan op tijd, binnen budget en technisch correct te maken en uit te voeren.

Inhoud van de opleiding BENG expert

Nederland verduurzaamt de komende jaren in sneltreinvaart. Dit betekent onder meer dat zo’n zes miljoen gebouwen in Nederland duurzaam aangepakt moeten worden. Een prachtige uitdaging voor de sector. Tegelijkertijd stelt de overheid strenge eisen aan professionals die deze verduurzaming van gebouwen gaan begeleiden. Centraal uitgangspunt hierbij is dat deze professionals op expert niveau de BENG regels toe kunnen passen in de praktijk.

Na het volgen van de opleiding en het met goed resultaat volbrengen van het examen mag je de titel ‘BENG Expert Bestaande Bouw’ voeren (certificering gaat via CETIGO). Het programma voorziet in permanente educatie zodat je ervan verzekerd bent dat je altijd over de meest actuele kennis beschikt.

Is de opleiding BENG Expert geschikt voor mij?

Om deze opleiding te kunnen volgen is geen specifieke vooropleiding vereist. Een gezonde interesse in bouwkunde in het algemeen, terzake doende bouwkundige kennis en een technische instelling is voldoende om deze opleiding te kunnen volgen. Personen die in hun professie vaak in aanraking komen met woningen en andere vormgelijke gebouwen zijn vrijwel altijd gekwalificeerd.

Studieduur

De opleidingsduur van de BENG Expert opleiding bedraagt 5 lesdagen.

Investering

De opleidingskosten bedragen € 1.675,- euro per persoon exclusief btw.

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze opleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >