Bijscholing Energieprestatie adviseur

Waarom Kader?

Samen met onze trainers hebben we extra casussen voor je ontwikkeld om te oefenen.

Actief lid van de Examencommissie en korte lijnen naar actuele lesstof.

Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.

1 lesdag
418 per persoon excl. btw.

Startdata

ma 22/01/2024
Zeist (EP-U)
wo 24/01/2024
Zeist (EP-W)
di 27/02/2024
Zeist (EP-U)
Heb je voor 31 december 2023 je vakbekwaamheid behaald? Dan moet je voor 1 juli 2024 de bijscholing volgen om je vakbekwaamheid te behouden.

Inhoud van de Bijscholing Energieprestatie adviseur

Met ingang van 1 januari 2024 worden de vernieuwde versies van ISSO 82.1 (6e druk) en de ISSO 75.1 (6e druk) van kracht. Door de EP Bijscholing 2024 bij Kader te volgen word je op de hoogte gebracht van de wijzigingen, ervaringen en veelgemaakte fouten. De Bijscholing is verplicht voor EP-adviseurs die op 31 december 2023 vakbekwaam zijn. Samen met je mededeelnemers ga je praktijkvoorbeelden uitwerken en de uitkomsten en aanpak bediscussiëren.

Je moet de Bijscholing vóór 1 juli 2024 gevolgd hebben, anders is je diploma niet meer geldig. Ook in 2024 sluit je de EP Bijscholing af met een examen, evenals voorgaande jaren.

De Bijscholing moet voldoen aan een aantal voorwaarden die voor alle opleiders gelden. Kader is als voorzitter van het Opleiderscollectief en lid van de Examencommissie nauw betrokken bij de ontwikkeling van de randvoorwaarden. Kader wordt geaccrediteerd door InstallQ. We bieden je een kwalitatief goede Bijscholing!

Welke Bijscholing is geschikt voor mij?

Ben je vakbekwaam EP-adviseur op 31 december 2023? Dan moet je voor 1 juli 2024 de Bijscholing volgen om je vakbekwaamheid te behouden. We bieden zowel de Bijscholing woningen, als de Bijscholing utiliteit aan. Beide zijn zowel voor de basis- als detailmethodiek van toepassing.

Studieduur

De Bijscholing Energieprestatie 2024 beslaat 1 lesdag, inclusief het afleggen van de verplichte toets.

Investering

De financiële investering bedraagt € 418 per persoon exclusief btw, inclusief het afleggen van de verplichte toets.

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze opleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >