Business Continuity Practitioner

Waarom Kader?

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

Persoonlijke aandacht

6 lesdagen en 24 uur zelfstudie
4.250,- exclusief btw.
Deze opleiding wordt jou aangeboden in samenwerking met de Security Academy. De cursus vindt derhalve plaats in Woerden. De Security Academy is het opleidingsinstituut in Nederland dat zich specifiek richt op de vakgebieden informatiebeveiliging, business continuity, privacy & data protection en crisis management.

Inhoud van de cursus Business Continuity Practitioner

Deze cursus is het perfecte vervolg op onze cursus Business Continuity Foundation. Daarin leer je de basisprincipes van de Business Continuity en als je je verder wilt verdiepen in dat onderwerp is dit de perfecte volgende stap voor jou. Na afronding van deze cursus ben je in staat om de business continuity binnen jouw bedrijf te implementeren. We behandelen alle aspecten die je als aankomend BCM-specialist tegen gaat komen.

Is de cursus Business Continuity Practitioner geschikt voor mij?

De cursus kent een perfecte balans tussen theorie en praktijk. De praktijkvoorbeelden worden in casuïstiek uitgewerkt en daarnaast wordt er volop ruimte geboden om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen. De cursus is perfect voor mensen die werkzaam zijn in de primaire processen en is daarnaast ook uitermate geschikt voor beroepsgroepen als:

  • Securitymanagers
  • Informatiemanagers
  • Service Level managers
  • Marketingmanagers
  • Bedrijfsjuristen
  • Supply Chain managers
  • Teammanagers

Basiskennis van de business continuity wordt wel zwaar aangeraden. Als je hier niet over beschikt kan de stof lastig te verwerken zijn. Onze cursus Business Continuity Foundation biedt jou deze basiskennis.

Studieduur

De studieduur voor deze cursus is 6 lesdagen en 24 uur zelfstudie.

Investering

De financiële investering voor deze cursus bedraagt € 4.250,- per persoon exclusief btw.

Download brochure

Download de brochure van onze cursus Business Continuity Practitioner en ontvang uitgebreide informatie over de cursus, het programma en daarmee de invulling per lesdag.

Download brochure