Business Continuity & Resilience

Waarom Kader?

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

1 dagdeel van 4 uur
395,-

Startdata

vr 24/11/2023
Zeist (ochtend)
Voor de ervaren professionals op het gebied van Business Continuity Management, Crisis Management, Information Security, Data Protection, Privacy en Risk Management.

Inhoud van de masterclass

De masterclass begint met een korte introductie over het onderwerp Business Continuity Management. Daarna wordt ingegaan op de inhoud van Resilience en specifiek aandacht besteed aan de inhoud van Business Resilience. De uiterst krachtige bundeling van de genoemde elkaar versterkende werkgebieden indien optimaal wordt samengewerkt wordt besproken en de deelnemers dagen elkaar uit hier ‘iets van te vinden’. Helaas denken velen onvoldoende na over hoe ze een calamiteit gestructureerd dienen aan te pakken en overleven, terwijl steeds meer organisaties momenteel ondervinden dat niet voorbereid zijn tóch geen goede ‘strategie’ is.

Is de masterclass geschikt voor mij?

Deze Masterclass is uitermate geschikt voor de ervaren professionals op het gebied van Business Continuity Management, Crisis Management, Information Security, Data Protection, Privacy en Risk Management. Tevens vanzelfsprekend voor iedereen die hierin is geïnteresseerd en een mening heeft.  

Studieduur

De studieduur van deze masterclass is 1 dagdeel van 4 uur.

Investering

De financiële investering van deze opleiding bedraagt € 395,-

Download brochure

Download de brochure van onze masterclass Business Continuity & Resilience en krijg uitgebreide informatie over de profielschets, doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting. Ook krijg je meer informatie over de invulling per lesdag.

Download brochure >