Cursus CE Markering

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

Persoonlijke aandacht

1 lesdag
620,-

Startdata

do 05/10/2023
Zeist
di 08/10/2024
Zeist
Volg de praktijkgerichte cursus CE Markering en leer alles over wet- en regelgeving, machinerichtlijn en CE markering normen.

Inhoud van de cursus CE Markering

Tijdens CE cursus wordt een machine beoordeeld aan de hand van de bepalingen uit de Machinerichtlijn. We gaan o.a.a aan de slag met de wet- en regelgeving rond machineveiligheid, de Machinerichtlijn, normen vanuit CE-Markering, risicobeoordelingen en onderhoud en revisie van CE-Markering machines.

Na de cursus CE Markering heb je de benodigde kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van machineveiligheid om ervoor te zorgen dat de installaties en machines aan alle veiligheids- en gezondheidseisen voldoen. Je weet hoe een CE Markeringsproces er in de basis uitziet.

Is de cursus CE Markering geschikt voor mij?

De cursus CE-Markering is bestemd voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor de CE-markering van machines of installaties. Dit kan zijn een engineer, een medewerker van de technische dienst, maar ook een Veiligheidskundige of Arbocoördinator.

Studieduur

De cursus CE markering betreft een ééndaagse cursus. De cursus is echter ook volledig op maat te maken. De studieduur van een incompanytraject is afhankelijk van uw situatie en wensen.

Investering

De investering voor deze ééndaagse training bedraagt € 620,-.

Download factsheet

Download de factsheet van onze cursus CE Markering en krijg uitgebreide informatie over de cursus CE Markering.

Download factsheet >