Cursus informatiebeveiliging

conform ISO 27001, 27002 en NEN 7510

Waarom Kader?

Directe meerwaarde voor de organisatie door praktijkopdrachten

De cursus informatiebeveiliging conform ISO 27001 of NEN 7510 stelt jou in staat om de informatiebeveiliging in jouw organisatie op een pragmatische wijze zo op poten te zetten. Zodat je klaar bent voor de ISO 27001 of de NEN 7510 audit.

Inhoud

Informatiebeveiliging is hot. We zien steeds meer incidenten voorbijkomen en opdrachtgevers eisen steeds vaker een informatiebeveiligingscertificatie. Het wordt voor organisaties steeds belangrijker om waardevolle informatie in kaart te brengen en goed te beschermen. Iedere organisatie beschikt over waardevolle informatie, zoals concurrentiegevoelige informatie, persoonsgegevens, procesinformatie en financiële informatie.

Om deze informatie op de juiste wijze te beschermen is het voor organisaties belangrijk om hun informatiebeveiliging goed geregeld te hebben.

Is de cursus informatiebeveiliging geschikt voor mij?

Deze driedaagse cursus informatiebeveiliging is bedoeld voor security officers, projectleiders, consultants en auditors die hun informatiebeveiliging op pragmatische wijze willen verbeteren, afgestemd op de behoefte van de organisatie, en hiervoor ISO 27001 of NEN 7510 als norm willen hanteren.

De cursus Informatiebeveiliging is ingeschaald op hbo werk- en denkniveau. Enige kennis van wet- en regelgeving, IT en managementsystemen is een pre.

Studieduur

De studieduur van de cursus Informatiebeveiliging bedraagt drie lesdagen.

Investering

De opleidingskosten bedragen € 1.634,- per persoon exclusief btw.

Download brochure

Download de brochure van onze cursus Informatiebeveiliging en krijg uitgebreide informatie over de opleiding.

Download brochure >