E-learning Asbest Professional

Waarom Kader?

All-in prijs, inclusief lesmateriaal, locatie, lunch en bewijs van deelname

Les van vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

Persoonlijke aandacht

De E-learning Asbest Professional is geschikt voor iedereen die graag zijn kennis omtrent het onderwerp asbest up-to-date houdt.

Doelgroep

Iedereen die beroepshalve met het thema asbest in aanraking kan komen en zijn kennis graag up-to-date houdt. Denk hierbij aan:

  • onderhoudsmedewerkers van installaties, gebouwen en constructies;
  • brandweerlieden, acceptanten bij stortplaatsen, gemeentewerven en afvaldepots en handhavers;
  • medewerkers van bouwbedrijven;
  • opdrachtgevers, saneerders en transporteurs
  • beheerders;
  • en vele anderen.

Hoe ziet de E-Learning er uit?

De E-learning is een digitaal pakket met een geldigheidsduur van 6 maanden waarmee u in één uur uw basiskennis over asbest kan bijspijkeren of onderhouden. Dit is een uitstekende voorbereiding óf aanvulling op de klassikale training ‘Asbest herkennen’. De E-learning training is geen vervanger voor de klassikale variant.

Resultaat E-Learing

In de cursus leer je: wat asbest is; de gezondheidsrisico’s van asbest; de wet- en regelgeving rondom asbest; hoe asbest te herkennen op verschillende plekken; hoe om te gaan met asbest in de praktijk. De cursus bevat geen praktijkdag en geen verplicht examen. Na het succesvol afronden van de eindtoets ontvangt u een digitaal bewijs van deelname.

Kader biedt verschillende asbest opleidingen. Kijk bij ons overzicht van asbest opleidingen en kies een opleiding van uw voorkeur!