Met deze 4 uur durende e-learning krijg jij een inkijkje in de basisprincipes van de explosieveiligheid. Tijdens de praktische e-learning wordt alles uitgelegd over hoe jij veilig kunt werken in situaties waar explosiegevaar heerst.

Inhoud van de e-learning

In een 4 uur durende e-learning word je meegenomen in alle aspecten die zich voordoen in omgevingen waar explosiegevaar heerst. Je leert alle basisprincipes van het veilig werken met explosiegevaar op basis van de eindtermen van IECEX. In deze e-learning zijn ook de richtlijnen ATEX 153 en ATEX 114 meegenomen.

De e-learning wordt afgesloten met een online examen, maar je kunt er ook voor kiezen om een schriftelijk examen af te laten nemen. Het voordeel hiervan is dat je, na het succesvol afronden van dit schriftelijke examen, een diploma en een pasje ontvangt dat 3 jaar geldig. Met het succesvol afronden van alleen het online examen krijg je een certificaat van deelname.

Is de e-learning ATEX Basisprincipes geschikt voor mij?

De e-learning ATEX Basisprincipes is geschikt voor iedereen die in of nabij een explosiegevaarlijke omgeving werkt. Met de 4 uur durende e-learning krijg je alle basisprincipes van het veilig werken met explosiegevaar in een praktische e-learning uitgelegd. Als je twijfelt of de e-learning geschikt is voor jou kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Studieduur

De studieduur van de e-learning ATEX Basisprincipes is 4 uur.

Investering

De investering voor de e-learning ATEX Basisprincipes bedraagt € 89,- exclusief BTW. Inclusief het schriftelijke examen bedraagt de investering € 175,- exclusief BTW.

Download brochure

Download hier onze brochure over de e-learning ATEX Basisprincipes en krijg uitgebreide informatie over de e-learning.

Download brochure