Van EP-W naar EP-U

Energieprestatie adviseur

Waarom Kader?

Samen met onze trainers hebben we extra casussen voor je ontwikkeld om te oefenen.

Actief lid van de Examencommissie en korte lijnen naar actuele lesstof.

Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.

Ben je vakbekwaam EP-W adviseur? En wil je je verder bekwamen naar EP-U adviseur? Dan is deze opleiding van Kader iets voor jou.

Inhoud van de opleiding

Als EP-W adviseur heb jij al een mooi fundament gelegd om energielabels voor woningen te maken. Om als EP-U adviseur aan het werk te gaan heb je nog aanvullende kennis nodig. Deze opleiding zoomt daar op in, ondersteund met de unieke Kader-casuïstiek. De opleiding bereidt je voor op de verkorte examens voor EP-W adviseurs.

Als deelnemer ontvang je de digitale ISSO publicatie 75.1 drie maanden zonder extra kosten.

Is de opleiding geschikt voor mij?

Deze opleiding is bestemd voor wie als vakbekwaam EP-U/B adviseur aan de slag wil. Bij Kader Academy ontwikkelden we een opleiding voor vakbekwaam EP-W adviseurs om via een verkorte route EP-U adviseur te worden. De opleiding is geschikt voor adviseurs die van W/B naar U/B gaan, maar ook voor adviseurs die van W/D naar U/D gaan. Voor de basisadviseurs duurt de laatste lesdag tot 15.00 uur, voor detailadviseurs tot 17.00 uur.

De energielabel-C verplichting voor kantoren per 1 januari 2023 zorgt voor een toenemende vraag naar EP-U adviseurs.

Studieduur

De opleidingsduur bedraagt drie dagen en bereidt je geheel voor op het landelijk examen. Ben je EP-W/B adviseur? Dan doe je examen in de modules: UW-B en U2 om vakbekwaam EP-U/B te worden. Ben je EP-W/D adviseur? Dan doe je examen in de modules: UW-D en U2.

Investering

De investering bedraagt € 1.055,- excl. btw.

Download brochure

Download de brochure van onze opleiding en krijg uitgebreide informatie over de profielschets, doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting. Ook krijg je meer informatie over de invulling per lesdag.

Download brochure >

Gerelateerde begrippen