Examentraining DTA

Waarom Kader?

Les van vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

All-in prijs, inclusief lesmateriaal, locatie, lunch en bewijs van deelname

Persoonlijke aandacht

2 lesdagen
435,-
Kader biedt een opfriscursus ter voorbereiding op het DTA examen. In 2 dagen worden ervaren Deskundig Toezichthouders Asbestsloop voorbereid op het landelijk erkende examen.

Resultaat opfriscursus

Na afloop van de cursus voorbereiding DTA examen beschik je over goede en actuele kennis en vaardigheden en ben je goed voorbereid op het DTA examen. Het examen DTA vindt plaats bij een onafhankelijk exameninstituut.  Het DTA certificaat is 3 jaar geldig.

Is de Examentraining DTA geschikt voor mij?

Iedereen die wil voldoen aan de voorwaarden in het Arbeidsomstandighedenbesluit (art. 4.54) en het persoonscertificaat. Personen die beschikken over een DTA-diploma (dat binnenkort verloopt) en toezicht houden op werkzaamheden van personen die beroepsmatig asbest verwijderen. Personen die vanuit hun dagelijkse verantwoordelijkheden willen beschikken over actuele kennis van de wet- en regelgeving over asbest, de ‘stand der techniek’ ten aanzien van asbestverwijdering en de technische hulpmiddelen die de blootstelling aan asbest voorkomen en beperken.

Inhoud

De examentraining DTA is gericht op het opfrissen en aanvullen van kennis en vaardigheden die de DTA’er nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Ter voorbereiding op het landelijk examen DTA krijg je in deze opfriscursus actuele en praktische kennis aangereikt voor het deskundig leiding geven bij asbestsanering.
Investering examen € 770,- excl. btw. Examen bij een onafhankelijk exameninstituut.

Kader biedt verschillende asbest opleidingen. Kijk bij ons overzicht van asbest opleidingen en kies een opleiding van uw voorkeur!