Examentraining EP-opleidingen

Waarom Kader?

Actief lid van de Examencommissie en korte lijnen naar actuele lesstof.

Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.

Wil je extra voorbereiding om jouw examen te behalen? Of wil het maar niet lukken met die ene module en heb je extra ondersteuning nodig?

Inhoud

De Examentraining is beschikbaar voor iedere examenmodule. De examentraining verzorgen we namelijk één-op-één. Hierdoor heb je alle ruimte voor jouw vragen en persoonlijke struikelblokken.

Is de opleiding geschikt voor mij?

De Examentraining is geschikt voor een ieder die een examenmodule niet behaald heeft. De Examentraining heeft het beste resultaat als je inzage in je eerder gemaakte examen combineert met deelname aan de één-op-één Examentraining.

Voor deelnemers die nog geen examen hebben gedaan is deze Examentraining minder geschikt. De opleidingen van Kader bereiden je dan beter voor.

Studieduur

De Examentraining beslaat één dagdeel (4 uur).

Investering

De financiële investering bedraagt € 805,- exclusief btw.

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze opleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >