HAZOP leader

Waarom Kader?

Ervaren trainers uit de praktijk

Jarenlange ervaring op het gebied van procesveiligheid

2 lesdagen
1250,- exclusief btw

Startdata

di 14/11/2023
Zeist
De HAZOP studie is een veelgebruikte methode voor het identificeren van risico's en ongewenste situaties in onder andere industriële installaties. Met onze HAZOP leader training krijg je aan de hand van een interactieve training het antwoord op de vraag: 'wat bepaalt de kans op een incident?'

Inhoud van de training HAZOP leader

Tijdens onze training HAZOP leader ga jij leren hoe je een team aanstuurt dat een HAZOP studie uitvoert. Naast de inhoudelijke kennis die je opdoet over de daadwerkelijke HAZOP studie ga je aan de slag met je eigen leiderschapskwaliteiten. Je leert de spelregels en het herkennen van valkuilen die in bijna elke HAZOP studie voorkomen.

Is de training HAZOP leader geschikt voor mij?

De training HAZOP leader is uitermate geschikt voor professionals met een procestechnologische achtergrond en enige ervaring in deelname aan HAZOP studies. In deze HAZOP leader training staat de rol van teamleader / voorzitter centraal. De training is bij uitstek geschikt voor iedereen die nu of in de toekomst die rol tijdens een HAZOP studie vervult.

Studieduur

De studieduur van onze training HAZOP leader is twee lesdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Investering

De financiële investering voor onze training HAZOP leader bedraagt € 1250,- exclusief btw.

Download brochure

Download de brochure en krijg uitgebreide informatie over de HAZOP leader training. Denk aan de te behandelen onderwerpen en de toegevoegde waarde van de training.

Download brochure >