Information Security Foundation

Waarom Kader?

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

Persoonlijke aandacht

2 lesdagen
1.495

Startdata

do 22/06/2023
Woerden/online
di 29/08/2023
Woerden/online
di 26/09/2023
Woerden/online
Deze opleiding wordt jou aangeboden in samenwerking met de Security Academy. De cursus vindt derhalve plaats in Woerden. De Security Academy is het opleidingsinstituut in Nederland dat zich specifiek richt op de vakgebieden informatiebeveiliging, business continuity, privacy & data protection en crisis management.

Inhoud van de cursus Information Security Foundation

Iedereen heeft te maken met informatieveiligheid. Met deze cursus word jij in twee dagen meegenomen in de wereld van informatieveiligheid. Je leert alle basisbegrippen en bouwstenen van de informatieveiligheid en je ziet de samenhang tussen deze bouwstenen. Dit resulteert er uiteindelijk in dat jij in staat bent om passende maatregelen te nemen om de informatiebeveiliging binnen jouw organisatie te waarborgen.

Is de cursus Information Security Foundation geschikt voor mij?

De cursus Information Security Foundation is geschikt voor iedereen die de basale kennis van informatieveiligheid wil leren kennen. Deze cursus past eveneens prima bij ondernemers van kleine tot middelgrote organisaties voor wie basiskennis van de informatiebeveiliging noodzakelijk is.

Studieduur

De studieduur voor deze cursus is twee lesdagen.

Investering

De financiële investering voor deze cursus bedraagt € 1.495,-

Download brochure

Download de brochure van onze cursus Information Security Foundation en ontvang uitgebreide informatie over de opleiding, het programma en daarmee de invulling per lesdag.

Download brochure