Introductie Vertrouwenspersoon

De docent is een erkend Vertrouwenspersoon

Opgezet vanuit de praktijk

Mogelijkheid tot doorstromen volledige opleiding

Vanuit een aansturende rol is het belangrijk te begrijpen wat een Vertrouwenspersoon precies kan betekenen voor het team en de organisatie. De Introductie Vertrouwenspersoon biedt uitkomst!

Inhoud van de Introductie Vertrouwenspersoon

Iedere manager en leidinggevende vervult in zekere zin de rol van een Vertrouwenspersoon. Zij krijgen allemaal in bepaalde mate te maken met integriteit, werkdruk, vertrouwelijkheid en (ongewenste) omgangsvormen.

Tijdens deze ééndaagse introductie wordt er stil gestaan bij de praktische invulling van de rol, de taken en het werkveld van de Vertrouwenspersoon binnen een organisatie. Na de introductieopleiding ben je in staat om de rol van opvang en begeleiding te vervullen binnen de organisatie. Je weet tijdig ongewenst gedrag te signaleren en leert wat een Vertrouwenspersoon kan betekenen.

Is de introductie geschikt voor mij?

De introductie Vertrouwenspersoon is opgezet voor iedereen die binnen de organisatie te maken krijgt met o.a. vertrouwelijkheid en integriteit. Daarbij kun je denken aan leidinggevenden en HR-adviseurs, maar ook aan Veiligheidskundigen, Preventiemedewerkers en Arbocoördinatoren.

Wil je jouw kennis omtrent integriteit, werkdruk, vertrouwelijkheid en ongewenste omgangsvormen vergroten? Dan is de introductie Vertrouwenspersoon geschikt. Deze opleiding is opgezet met kennis en ervaring direct vanuit het werkveld.

Studieduur

De Introductie Vertrouwenspersoon bedraagt een ééndaagse opleiding. Wil je je na deze ééndaagse toch (nog) verder verdiepen in het vakgebied van de Vertrouwenspersoon? Of wil je zelf aan de slag als Vertrouwenspersoon? Dan kun je doorstromen in de driedaagse opleiding Vertrouwenspersoon.

Investering

De investering voor de ééndaagse introductie Vertrouwenspersoon bedraagt € 455,- per persoon exclusief btw.

Download brochure

Download de brochure van onze opleidingen tot Vertrouwenspersoon en lees alles over het programma, de doelgroep en een uitgebreide beschrijving van de opleiding.

Download brochure