KAM coördinator opleiding

Waarom Kader?

Opleiding opgezet vanuit jarenlange praktijkervaring

Les van vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

11 lesdagen + een examen
5.189,- excl. btw

Startdata

do 05/10/2023
Zeist
di 12/03/2024
Rotterdam
vr 17/05/2024
Amsterdam

Informatieavond

ma 19/06/2023 19.30
Zeist
Toon alle data
KAM staat voor Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Heb jij een coördinerende, adviserende of ondersteunende rol bij de ontwikkeling van het KAM zorgsysteem? Volg dan onze praktijkgerichte KAM coördinator opleiding!

Inhoud van de KAM coördinator opleiding

Na het volgen van onze praktijkgerichte KAM coördinator opleiding krijg je inzicht in de werking en de toegevoegde waarde die een KAM zorgsysteem kan bieden. Je hebt kennis van algemene KAM zaken, weet alles over kwaliteitsmanagement en weet hoe je een inventarisatie en evaluatie van milieuaspecten maakt voor uw organisatie. Ook de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) wordt behandeld. Daarnaast weet je risico’s te onderkennen op de werkvloer t.a.v. machineveiligheid, gevaarlijke stoffen, fysieke arbeid en PSA.

Is de opleiding geschikt voor mij?

Als KAM coördinator ben je binnen de organisatie de spin in het web, waar het gaat om kwaliteitszaken, arboaangelegenheden en milieuzaken. De KAM coördinator opleiding is geschikt voor medewerkers die de functie van KAM coördinator of QHSE manager (gaan) uitvoeren binnen de organisatie.

Studieduur

De doorlooptijd van de KAM coördinator opleiding bedraagt 11 lesdagen + een examen.

Investering

De investering voor de KAM coördinator opleiding bedraagt € 5.189,- excl. btw. De investering is inclusief lesmateriaal, examen en eventueel herexamen.

Download brochure

Download de brochure van onze KAM coördinator opleiding en krijg uitgebreide informatie over de profielschets, doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting. Ook krijg je meer informatie over de invulling per lesdag.

Download brochure >

Veelgestelde vragen

Wat doet een KAM-coördinator?

Dat KAM staat voor Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu wist je misschien al. Maar wat doet een KAM-coördinator dan precies? In dit artikel lees je er alles over.

Wat doet een KAM-coördinator?

Gerelateerde begrippen