Keurmeester Elektro

KME opleiding

Waarom Kader?

Praktisch ingestoken

Officiële VA-keur opleiding

2 lesdagen
Alleen toegankelijk bij afronding van KLTP en/of KGM
€ 495,-

Startdata

vr 30/06/2023
Houten
di 10/10/2023
Emmeloord
wo 11/10/2023
Heukelum
In de KME (Keurmeester Elektro) word je bijgeschoold t.b.v. de aspecten van het keuren van (complexere) elektrische apparaten volgens de wettelijke eisen zoals opgenomen in de Arbowet en onderliggende besluiten en regelingen.

Praktische informatie

De duur van de losse KME opleiding bedraagt 2 lesdagen. Per week verzorgen we één lesdag van iedere keurmeesteropleiding. De duur van de opfristraining bedraagt 1 lesdag. De investering voor de tweedaagse KME opleiding bedraagt € 495,- per persoon exclusief btw. De investering voor de opfristraining bedraagt € 240,- per persoon exclusief btw.

Let op: deze training is alleen toegankelijk na afronding van de 3-daagse Keurmeester LTP en/of Keurmeester Grootmaterieel opleiding en afronding van deze KME is óók verplicht om uiteindelijk te mogen keuren volgens VA-Keur.

Checklist toelatingseisen keurmeesteropleidingen

Om toegelaten te kunnen worden tot de keurmeesteropleidingen dient de keurmeester onderstaande vragen met ‘ja’ te kunnen beantwoorden.

Vraag 1: Beschik je over een technisch diploma op minimaal niveau 2 (LTS niveau)
Vraag 2: Beschik je over minimaal 3 jaar ervaring als monteur bij een ander bedrijf, of beschik je over minimaal 1 jaar ervaring als monteur bij uw huidige werkgever?
Vraag 3: Heb je samen met jouw werkgever de werk ervaringslijst naar waarheid ingevuld? (lijst van VA-Keur)

Herinstructie

De duur van de opfristraining/herinstructie bedraagt 1 lesdag. De investering voor de herinstructie bedraagt € 240,- per persoon exclusief btw.
Inschrijven voor de Keurmeester Elektro herinstructie kan via VA-Keur.

Locatie

De Keurmeester Elektro opleiding wordt aangeboden in Dalfsen, Emmeloord of Heukelum. Afhankelijk van de herkomstplaats van de meerderheid van de deelnemers wordt de locatie bekend gemaakt, waar de locatie vooraf nog niet vastgesteld is.

Voordelen VA-Keur

Wanneer je over het VA-Keur beschikt, ben je bevoegd om de jaarlijks verplichte veiligheidskeuringen voor machines en arbeidsmiddelen uit te voeren. Met dit keurmerk toont jouw bedrijf aan dat de wettelijke eisen worden gehanteerd.

Download brochure

Download de brochure van onze Keurmeester opleidingen en krijg uitgebreide informatie over de verschillende Keurmeester opleidingen.

Download brochure >