Keurmeester Mobiel Intern Transportmaterieel

KMIT opleiding

Waarom Kader?

Praktisch ingestoken

Officiële VA-keur opleiding

3 lesdagen (+2 dagen KME)
€ 1.210,- (€ 715,- voor KMIT + € 495,- voor KME)

Startdata

di 07/11/2023
Emmeloord
di 05/12/2023
Tiel
di 06/06/2023
Tiel Gestart
De Keurmeester Mobiel Intern Transport opleiding geeft inzicht in de eisen die gelden voor het keuren van Mobiel Intern Transportmaterieel. U leert werken met de keuringslijsten van VA-keur.

Praktische informatie

De duur van de Keurmeester Mobiel Intern Transport bedraagt 3 lesdagen.  Per week verzorgen we één lesdag. De investering voor de driedaagse KMIT opleiding bedraag € 715,- per persoon exclusief btw. De investering voor de opfristraining KMIT bedraagt € 240,- per persoon exclusief btw.

Let op: sinds maart 2023 is het niet meer verplicht om als keurmeester MIT naast deze 3-daagse opleiding de 2-daagse Keurmeester Elektro (KME) te volgen, batterijladers worden immers behandeld in de 3-daagse training. Echter: dient uw keurmeester méér dan batterijladers en heftrucks te kunnen keuren op elektrotechnisch gebied dan dient uw keurmeester wél de KME te volgen. Graag vermelden bij aanmelding in de Opmerkingen of uw keurmeester wel of niet KME dient te volgen.

Checklist toelatingseisen keurmeesteropleidingen

Om toegelaten te kunnen worden tot de keurmeesteropleidingen dient de keurmeester onderstaande vragen met ‘ja’ te kunnen beantwoorden.

Vraag 1: Beschik je over een technisch diploma op minimaal niveau 2 (LTS niveau)
Vraag 2: Beschik je over minimaal 3 jaar ervaring als monteur bij een ander bedrijf, of beschik je over minimaal 1 jaar ervaring als monteur bij uw huidige werkgever?
Vraag 3: Heb je samen met jouw werkgever de werkervaringslijst naar waarheid ingevuld? (lijst van VA-Keur)

Locatie

De Keurmeester Mobiel Intern Transport opleiding wordt aangeboden in Veghel, Tiel, Emmeloord en Maasdijk.

Voordelen VA-Keur

Wanneer je over het VA-Keur beschikt, ben je bevoegd om de jaarlijks verplichte veiligheidskeuringen voor machines en arbeidsmiddelen uit te voeren. Met dit keurmerk toont jouw bedrijf aan dat de wettelijke eisen worden gehanteerd.

Download brochure

Download de brochure van onze Keurmeester opleidingen en krijg uitgebreide informatie over de verschillende Keurmeester opleidingen.

Download brochure >