Keurmeester NEN 3140 klein elektrisch gereedschap

Waarom Kader?

Praktisch ingestoken

Officiële VA-keur opleiding

In de Keurmeester NEN 3140 klein elektrisch gereedschap opleiding word je bijgeschoold met de aspecten van het keuren van klein elektrisch gereedschap volgens de wettelijke eisen zoals opgenomen in de Arbowet en onderliggende besluiten en regelingen en de Wegenverkeerswet.

Praktische informatie

De duur van de NEN 3140 klein elektrisch gereedschap bedraagt 1 lesdag.  De investering voor de ééndaagse NEN 3140 klein elektrisch gereedschap bedraagt € 295,- per persoon exclusief btw.

Checklist toelatingseisen keurmeesteropleidingen

Om toegelaten te kunnen worden tot de keurmeesteropleidingen dient uw keurmeester onderstaande vragen met ‘ja’ te kunnen beantwoorden.

Vraag 1: Beschikt u over een technisch diploma op minimaal niveau 2 (LTS niveau)
Vraag 2: Beschikt u over minimaal 3 jaar ervaring als monteur bij een ander bedrijf, of beschikt u over minimaal 1 jaar ervaring als monteur bij uw huidige werkgever?
Vraag 3: Heeft u samen met uw werkgever de werk ervaringslijst naar waarheid ingevuld? (lijst van VA-Keur)

Opfristraining

De duur van de opfristraining bedraagt 1 lesdag. De investering voor de opfristraining bedraagt € 215,- per persoon exclusief btw.
Inschrijven voor de Keurmeester NEN 3140 klein elektrisch gereedschap opfristraining kan via VA-Keur.

Startdata

Voor mogelijkheden en startdata van de NEN3140 klein elektrisch gereedschap opleiding, kunt u contact met ons opnemen.

Voordelen VA-Keur

Als u over het VA-Keur beschikt, bent u bevoegd om de jaarlijks verplichte veiligheidskeuringen voor machines en arbeidsmiddelen uit te voeren. Met dit keurmerk toont uw bedrijf aan dat de wettelijke eisen worden gehanteerd.

Download brochure

Download de brochure van onze Keurmeester opleidingen en krijg uitgebreide informatie over de verschillende Keurmeester opleidingen.

Download brochure >