Machine Safety Specialist met TÜV certificaat

Waarom Kader?

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

Persoonlijke aandacht

4 lesdagen
€2.575,- euro exclusief btw.

Startdata

di 31/10/2023
Zeist vol
do 02/11/2023
Breda
di 09/01/2024
Breda
Deze 4-daagse opleiding richt zich op de 'ins & outs' van het veilig ontwerpen van een machine met als basis de machinerichtlijn.

Inhoud van de opleiding Machine Safety Specialist met TÜV certificaat

De focus van deze opleiding ligt op het opstellen van een technisch dossier en het voldoen aan de CE-verplichtingen, zoals het opstellen van verplichte documentatie. Deelnemers kunnen na de training zelfstandig het traject doorlopen om te komen tot CE-markering voor machines. Tijdens deze 4-daagse opleiding leer jij om een machine veilig te ontwerpen volgens de machinerichtlijn.

Is deze opleiding geschikt voor mij?

De opleiding Machine Safety Specialist met TÜV certificaat is geschikt voor veiligheidskundigen, projectleiders, projectmanagers, engineers en SHE-verantwoordelijken. Wel is het een vereiste dat je minimaal 1 jaar relevante technische ervaring hebt.

Studieduur

De opleiding duurt in totaal 4 dagen. Deze lesdagen zijn allemaal van 9.00 tot 17.00. Vervolgens wordt het examen separaat afgenomen door een TÜV Rheinland examinator.

Investering

De investering voor deze opleiding bedraagt €2.575,- euro exclusief btw.

Download brochure

Download de brochure van onze Machine Safety Specialist opleiding en krijg uitgebreide informatie over de opleiding, het programma en daarmee de invulling per lesdag.

Download brochure >