Management of functional safety

Waarom Kader?

Ervaren trainers

Jarenlange ervaring in de procesveiligheid

Een goedwerkend instrumenteel beveiligingssysteem helpt je met de bescherming van je personeel en beschermd de installatie en de omgeving. Hiermee kun je in een vroegtijdig stadium problemen uit de wereld helpen.

Inhoud van de training management of functional safety

Instrumentale beveiligingen uitgevoerd conform de SIL methodiek zoals deze beschreven is in NEN-EN-IEC 61511-1:2017 zijn volgens de normen uitsluitend en alleen SIL-waardig wanneer, naast de technische uitvoering, de beheersing van relevante kwaliteitsaspecten voldoet aan de in de norm vastgestelde criteria. In deze training leer jij als deelnemer waarom management van functionele veiligheid belangrijk is en hoe je hier op praktische wijze invulling aan kunt geven.

Is de training management of functional safety geschikt voor mij?

De training management of functional safety is uitermate geschikt voor:

  • SHEQ-managers
  • Technisch managers
  • Safety managers
  • Projectmanagers
  • (Functional) safety engineers
  • Technische specialisten van veiligheidssystemen

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Let op: wij bieden deze training alleen incompany aan. Voor mogelijkheden om de training management of functional safety te volgen kun je contact met ons opnemen.

Studieduur

De studieduur van deze training is 1 lesdag van 09.00 tot 16.30 uur.

Investering

De training management of functional safety verzorgen wij incompany. Wij maken de training volledig op maat en stemmen deze af op jouw wensen. De kosten hiervoor zijn op aanvraag.

Download brochure

Download de brochure en krijg uitgebreide informatie over de training Management of functional safety. Denk aan de te behandelen onderwerpen en de toegevoegde waarde van de training.

Download brochure >