Masterclass Aansprakelijkheid

Waarom Kader?

Verzorgd door een bedrijfsjurist

Uw veiligheidskundige kennis, nog verder verdiepen

1 dagdeel
295,- excl. btw.
Wil jij inzicht in de actuele wet- en regelgeving omtrent aansprakelijkheid in geval van persoonlijk letsel of schade binnen de werkrelatie?

Inhoud van de Masterclass

Aansprakelijkheid is de verplichting om de nadelige gevolgen van een bepaalde gebeurtenis te dragen. Dat werkgevers vanuit de Arbeidsomstandighedenwet verplicht zijn zorg te dragen voor een veilige en gezonde werkplek is algemeen bekend. Maar hoe zit het met leidinggevenden? En hoe zit het met risicoprofessionals?

In de Masterclass Aansprakelijkheid is aandacht voor actuele rechtspraak. Ook komen dagelijkse werkzaamheden aan de orde waarbij je je als Veiligheidskundige maar moet beseffen dat deze tot aansprakelijkheid van de één of de ander kunnen leiden.

Is de Masterclass geschikt voor mij?

De Masterclass Aansprakelijkheid is specifiek opgezet voor een ieder die in zijn werkomgeving te maken kan krijgen met aansprakelijkheid. Deelnemers die u voor gingen zijn o.a.:

  • Leidinggevenden
  • Risicoprofessionals
  • HR-medewerkers

Studieduur

De Masterclass Aansprakelijkheid beslaat 1 dagdeel.

Investering

De investering voor deze eendaagse Masterclass bedraagt € 295,- excl. btw. Voor het aanvragen van subsidie kun je gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Download factsheet >

Download het factsheet van onze Masterclass Aansprakelijkheid en krijg uitgebreide informatie over de Masterclass.

Download factsheet >