kader-advies.nl kader-hse.nl kader-opleidingen.nl

Masterclass Arbowet- en regelgeving

Dé veiligheidskundige opleider van Nederland!

Uw veiligheidskundige weer helemaal up-to-date

Les van vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

Eén ochtend
299,- excl. btw.

Startdata

Wil jij weten hoe de Arbowetgeving is opgebouwd? Het is belangrijk om bij wetsartikelen de juiste toelichtingen in de wetgeving te kunnen vinden. Dit en alle recente wetswijzigingen worden behandeld in de Masterclass Arbowet- en regelgeving.

Inhoud van de Masterclass

In de Arbeidsomstandighedenwet (kortweg: Arbowet) staan regels voor werkgevers en werknemers om de gezondheid en veiligheid van werknemers te bevorderen. De Arbowet vormt de basis van de arbowetgeving.

Na de Masterclass Arbowet- en regelgeving ben je in staat om efficiënt te zoeken in Arbowetgeving en relevante  informatiebronnen. Je kunt aan de hand van wetgeving, normen en richtlijnen een helder en passend advies schrijven voor organisaties, management en medewerkers. De vraag: ”Waar staat dat dan?” kun je doeltreffend beantwoorden.

Is de Masterclass geschikt voor mij?

Is het langer dan drie jaar geleden dat je een van de volgende opleidingen bij Kader hebt gevolgd? Dan is de Masterclass Arbowet- en regelgeving voor u zeker relevant!

  • Basis Veiligheidskunde;
  • Middelbare Veiligheidskunde;
  • Hogere Veiligheidskunde;
  • Preventiemedewerker.

Studieduur

De Masterclass Arbowet- en regelgeving bestaat uit één dagdeel.

Investering

De investering voor de Masterclass Arbowet- en regelgeving bedraagt € 299,- exclusief btw.

Download factsheet

Download het factsheet van onze Masterclass Arbowet- en regelgeving en krijg uitgebreide informatie over de Masterclass.

Download factsheet >