Training Energielabel C voor kantoren

Waarom Kader?

Dé opleider op het gebied van Energie en duurzaamheid!

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

1 dagdeel
315,- excl. btw.
Per 1 januari 2023 moeten alle kantoorpanden over minimaal energielabel C beschikken. Deze Training Energielabel C voor gebouwen behandelt alle belangrijke aspecten van energiebesparing en verduurzaming van bestaande kantoorgebouwen.

Inhoud van de Training

De Training Energielabel C geeft je de handvatten om te herkennen welke factoren voor het huidige energielabel hebben meegewogen en welke energiebesparende maatregelen zijn blijven liggen. Je kunt de volgende dag je kennis gelijk in de praktijk gebruiken.

Je leert relevante wet- en regelgeving kennen en gaat daarmee aan de slag. Je leert hoe de energiehuishouding van het gebouw en de gebouwgebonden installaties in kaart gebracht kunnen worden. Verder krijg je een actueel
inzicht in het energieverbruik, het verbruiksprofiel en het opsporen van mogelijkheden voor energiebesparing.

Is de Training Energielabel C voor kantoren geschikt voor mij?

De Training Energielabel C voor kantoren is bedoeld voor toezichthouders en handhavers van gemeenten of omgevingsdiensten, gebouwbeheerders of eigenaren van kantoorpanden, onderhoudsmedewerkers betrokken bij het onderhoud van kantoren of financiers voor duurzaamheidshypotheken en leningen bij aan- of verkoop van kantoorpanden.

Studieduur

De Training Energielabel C voor kantoren beslaat één dagdeel. De lesdagen starten om 9.00 uur en eindigen om 12.30 uur. 

Investering

De investering voor de Training Energielabel C voor kantoren bedraagt € 315,- per persoon exclusief btw.

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze opleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >