Masterclass Energielabel C voor kantoren

Waarom Kader?

Dé opleider op het gebied van Energie en duurzaamheid!

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

1 dagdeel
315,- excl. btw.

Startdata

vr 03/02/2023
Zeist
Per 1 januari 2023 moeten alle kantoorpanden over minimaal energielabel C beschikken. Deze Masterclass Energielabel C voor gebouwen behandelt alle belangrijke aspecten van energiebesparing en verduurzaming van bestaande kantoorgebouwen.

Inhoud van de Masterclass

De Masterclass Energielabel C geeft je de handvatten om in zeven praktische stappen naar een energielabel C (of beter) te gaan. Je kunt de volgende dag gelijk aan de slag.

Je leert relevante wet- en regelgeving kennen en gaat daarmee aan de slag. Je leert hoe de energiehuishouding van het gebouw en de gebouwgebonden installaties in kaart gebracht kunnen worden. Verder krijg je een actueel
inzicht in het energieverbruik, het verbruiksprofiel en het opsporen van mogelijkheden voor energiebesparing.

Is de Masterclass Energielabel C voor kantoren geschikt voor mij?

De Masterclass Energielabel C voor kantoren is bedoeld voor professionals betrokken bij de exploitatie, het beheer en het gebruik van kantoorgebouwen. Dit kunnen vastgoedmanagers, gebouwbeheerders, facilitaire zaken, financieel management, energie- en milieucoördinatoren zijn.

Studieduur

De Masterclass Energielabel C voor kantoren beslaat één dagdeel. De lesdagen starten om 9.00 uur en eindigen om 12.30 uur. 

Investering

De investering voor de Masterclass Energielabel C voor kantoren bedraagt € 315,- per persoon exclusief btw.

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze opleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >