Masterclass Process Safety

Waarom Kader?

Ervaren trainers

Jarenlange ervaring in de procesveiligheid

3 lesdagen
1750 exclusief btw.

Startdata

wo 10/05/2023
Zeist
vr 10/11/2023
Zeist
Het begrip procesveiligheid werd in het leven geroepen omdat het besef doordrong dat de arbeidsveiligheidsbenadering veel te beperkt was voor de procesveiligheid. Het grote verschil tussen arbeidsveiligheid en procesveiligheid is dat het bij arbeidsveiligheid gaat om incidenten met relatief kleine gevolgen en relatief grote kansen. Bij procesveiligheid is dit andersom: grote gevolgen en relatief kleine kansen.

Inhoud van de Masterclass Process Safety

Onze Masterclass Process Safety focust zich op het belang van procesveiligheid en het praktisch toepassen hiervan in jouw organisatie. De veiligheid van werknemers wordt hierdoor vergroot en het imago van de organisatie beschermd. Incidenten kunnen namelijk niet alleen schadelijk zijn voor de gezondheid van je werknemers, het kan ook een grote impact hebben op het imago van de organisatie.

Is de Masterclass Process Safety geschikt voor mij?

De Masterclass Process Safety is uitermate geschikt voor managers en operationeel verantwoordelijken uit zowel hoger management als middenkader. Denk bijvoorbeeld aan functierollen als:

  • Productiemanagers
  • Technologiemanagers
  • Maintenance managers
  • Veiligheidskundigen
  • SHEQ-medewerkers

Studieduur

Onze Masterclass Process Safety kent een studieduur van drie lesdagen. De Masterclass is zeer interactief van aard. Theoretische blokken worden afgewisseld met opdrachten in workshopvorm. Kortom: je bent drie dagen zeer actief aan de slag en je leert om te gaan met procesveiligheid.

Investering

De financiële investering voor onze Masterclass Process Safety bedraagt € 1750,- exclusief btw.

Download brochure

Download de brochure en krijg uitgebreide informatie over de Masterclass Process Safety. Denk aan de te behandelen onderwerpen en de toegevoegde waarde van de Masterclass.

Download brochure >