Masterclass Veiligheidscultuur en Veiligheidsgedrag

Waarom Kader?

Zeer ervaren docenten

Persoonlijke aandacht

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

Leer de veiligheidscultuur binnen jouw organisatie kennen én veranderen! Ontvang tools om veiligheidsgedrag van hoog tot laag in de organisatie te begrijpen en te beïnvloeden.

Inhoud van de Masterclass

De Masterclass Veiligheidsmanagement & Veiligheidscultuur is sterk gefocust op technieken voor een duurzame gedragsbeïnvloeding met veiligheidsbewustzijn als fundament. Zelfkennis, een positieve veiligheidsattitude, leiderschap en effectieve communicatie zijn hierbij onmisbaar. Het programma bestaat uit psychologische experimenten, filmmateriaal en discussies over de optimale toepassingen hiervan.

Na de Masterclass ben je in staat medewerkers op een open en pro-actieve manier te begeleiden en aan te spreken en zult ervaren dat risico’s eerder worden (h)erkent, opgelost en gemeld.

Is de Masterclass geschikt voor mij?

Ben je geïnteresseerd in veranderprocessen rondom het onderwerp veiligheid dan is deze Masterclass zeker interessant. Door óók kennis op te doen over het brein zul je verbetering bewerkstelligen. Durf jij jouw eigen gedrag onder de loep te nemen? Dan is deze Masterclass absoluut de moeite waard!

Studieduur

De Masterclass Veiligheidscultuur en Veiligheidsgedrag bestaat uit 4 lesdagen.

Investering

De investering voor de Masterclass Veiligheidscultuur en Veiligheidsgedrag bedraagt 2295 euro excl. btw. Voor het aanvragen van subsidie voor de opleiding kun je gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Download brochure

Download de brochure van onze Masterclass Veiligheidscultuur en Veiligheidsgedrag en krijg uitgebreide informatie over de profielschets, doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting. Ook krijg je meer informatie over de invulling per lesdag.

Download Brochure