Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten

Waarom Kader?

De docent is een erkend Vertrouwenspersoon en Jurist

Op een laagdrempelige manier op de hoogte blijven van relevante jurisprudentie

De opleiding is opgezet vanuit praktijkervaring

1 dagdeel (ochtend)
250.- excl. btw.
De Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten helpt je om de zaken waarmee je als vertrouwenspersoon te maken krijgt juridisch te interpreteren en problemen op te lossen.

Inhoud van de Masterclass

Tijdens deze digitale Masterclass gaan we aan de slag met relevante jurisprudentie. Na het volgen van de Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten ben je volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen & Integriteit (VPO&I).

Afhankelijk van de actuele rechtspraak zal de nadruk liggen op ongewenste omgangsvormen, op integriteit, op werkdruk of op PSA (ISO 45003), of een combinatie daarvan. Daarnaast is er ruimte voor collegiale toetsing van bepaalde (juridische) standpunten.

Is de Masterclass geschikt voor mij?

Ben jij werkzaam binnen het werkveld van de Vertrouwenspersoon en wil je binnen één ochtend op de hoogte zijn van de meest actuele stand van zaken rondom Vertrouwenspersoon, werkdruk, PSA en de ISO 45003? Dan is de Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten iets voor jou! De Masterclass geeft een goede opsomming van alle ontwikkelingen binnen het werkveld. Voor deze Masterclass is voorkennis van het werkveld van de Vertrouwenspersoon vereist.

Studieduur

De Masterclass bestaat uit één ochtend en wordt digitaal verzorgd.

Investering

De investering voor de Masterclass Vertrouwenspersoon Juridische actualiteiten bedraagt € 250.- per persoon exclusief btw.

Download brochure

Download de brochure van onze opleidingen tot Vertrouwenspersoon en lees alles over het programma, de doelgroep en een uitgebreide beschrijving van de opleiding.

Download brochure