Middelbare Arbeidshygiëne opleiding

MAH opleiding

Waarom Kader?

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

Intensieve studie- en scriptiebegeleiding

15 lesdagen
15 Hobéon SKO punten
6.128,- excl. btw.

Startdata

do 21/09/2023
Zeist*

Informatieavonden

di 25/07/2023 19.30
Digitaal
Toon alle data
Leer op een adequate manier invulling te geven aan arbeidshygiënische taken. Ga aan de slag met blootstelling aan o.a. gevaarlijke stoffen en biologische agentia.

Inhoud van de MAH opleiding

Arbeidshygiëne stelt zich ten doel medewerkers te beschermen tegen werkgerelateerde gevaren die op langere termijn gezondheidsschade kunnen veroorzaken. Tijdens de MAH opleiding leer je factoren die een (mogelijke) bedreiging vormen voor de gezondheid te identificeren en de blootstelling te beoordelen. Je leert de schadelijke gevolgen voor het menselijk lichaam kennen bij blootstelling aan gevaarlijke stoffen, biologische agentia, fysieke (over)belasting en fysische factoren.

De opleiding Middelbare Arbeidshygiëne biedt jou de basis (kennis, tools én vaardigheden) om preventief in te kunnen spelen op belastende factoren in de werkomgeving.

Is de Middelbare Arbeidshygiëne opleiding geschikt voor mij?

De opleiding Middelbare Arbeidshygiëne is geschikt voor een ieder die zich wil ontwikkelen
op het gebied van arbeidshygiëne. Benieuwd naar de toelatingseisen? Deze vind je in onze uitgebreide brochure.

Van MVK naar Middelbare Arbeidshygiëne

Ben je Middelbaar Veiligheidskundige en wil je de MAH opleiding volgen? Wij bieden een verkort traject. De startdata van het verkorte traject zijn aangegeven met een *.

Studieduur

De doorlooptijd van de opleiding Middelbare Arbeidshygiëne bedraagt 15 lesdagen. Per week verzorgen we één lesdag.

Investering

De opleidingskosten bedragen € 6.128,- per persoon exclusief btw. Heb je al een diploma Middelbare of Hogere Veiligheidskunde op zak? Dan bedragen de opleidingskosten € 4.073,- per persoon exclusief btw.

Voor het aanvragen van subsidie voor de opleiding Middelbare Arbeidshygiëne kun je gebruik maken van verschillende subsidiemogelijkheden.

Download brochure

Download de brochure van onze MAH opleiding en krijg uitgebreide informatie over de profielschets, doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting. Ook krijg je meer informatie over de invulling per lesdag is en waar een scriptie aan moet voldoen.

Download brochure >

Gerelateerde begrippen