kader-advies.nl kader-hse.nl kader-opleidingen.nl

Opfriscursus Energieprestatie adviseur

Waarom Kader?

Samen met onze trainers hebben we extra casussen voor je ontwikkeld om te oefenen.

Actief lid van de Examencommissie en korte lijnen naar actuele lesstof.

Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.

1 lesdag
406 per persoon excl. btw.

Startdata

vr 22/07/2022
Zeist (EP-U) Bijna vol
vr 26/08/2022
Amsterdam (EP-W) vol
vr 02/09/2022
Amsterdam (EP-U)
Heb je voor 31 december 2021 je vakbekwaamheid behaald? Dan dien je voor 1 oktober 2022 een Opfriscursus te volgen om je vakbekwaamheid te behouden.

Inhoud van de Opfriscursus Energieprestatie adviseur

Door de Opfriscursus te volgen word je op de hoogte gebracht van de wijzigingen, veelgemaakte fouten en ga je samen met mededeelnemers een casus maken en de uitkomsten en aanpak bediscussiëren.

De Opfriscursus moet voldoen aan een aantal voorwaarden die voor alle opleiders gelden. Kader is als voorzitter van het Opleiderscollectief en lid van de Examencommissie nauw betrokken bij de ontwikkeling van de randvoorwaarden. Kader wordt geaccrediteerd door InstallQ. We bieden je een kwalitatief goede Opfriscursus!

Welke Opfriscursus is geschikt voor mij?

Ben je vakbekwaam EP adviseur? Dan dien je voor 1 oktober 2022 een Opfriscursus te volgen om je vakbekwaamheid te behouden. We bieden zowel een Opfriscursus W als een Opfriscursus U. Beide zijn zowel voor de basis- als detailmethodiek van toepassing.

Studieduur

De Opfriscursus energieprestatie 2022 beslaat één lesdag en duurt van 9.00 – 16.30 uur. 

Investering

De financiële investering bedraagt € 406 per persoon exclusief btw.

Download brochure

In onze brochure vind je uitgebreide informatie over deze opleiding. Heb je na het lezen van de brochure nog vragen, dan staat ons team voor je klaar en komen wij graag met je in contact.

Download brochure >