Opleiding Milieucoördinator

Waarom Kader?

Iedere docent is specialist in zijn vakgebied

Persoonlijke aandacht

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

3 lesdagen
1.218,- excl. btw.

Startdata

do 08/06/2023
Ridderkerk
di 26/09/2023
Zeist
vr 10/11/2023
Breda
Maak milieuzorg onderdeel van uw bedrijfsvoering en leer hoe je een milieumanagementsysteem opzet. Volg de Milieucoördinator opleiding bij Kader!

Inhoud van de opleiding Milieucoördinator

Als Milieucoördinator ben je deskundig op het gebied van milieu. Je werkt als interne of externe adviseur, bent gesprekspartner voor toezichthouders en ondersteunt de directie op milieukundig gebied. Je hebt te maken met diverse en complexe onderwerpen. De wet- en regelgeving is de laatste jaren steeds strenger geworden. Denk aan veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), MVO-Prestatieladder en CO2-Prestatieladder.

Tijdens de opleiding Milieucoördinator leer je hoe je een milieumanagementsysteem opzet en in stand houdt. Je weet hoe je de opslag en handeling van gevaarlijke stoffen afhandelt en hoe milieuvergunningen geïnterpreteerd moeten worden. Ook ga je aan de slag met norm ISO 14001.

Is de Milieucoördinator opleiding geschikt voor mij?

Wil je aan de slag als Milieucoördinator, of ben je al actief in het werkveld maar wil je jouw kennis vergroten? Start dan aan de opleiding Milieucoördinator.

Wil je als Veiligheidsdeskundige of kwaliteitsmedewerker de inzetbaarheid vergroten door meer kennis en achtergrond te verkrijgen m.b.t. het onderwerp milieu? Dan is de opleiding Milieucoördinator een mooie aanvulling.

De duur van de opleiding is 3 lesdagen, waarbij we telkens op één vaste dag per week de opleiding verzorgen.

Studieduur

De doorlooptijd van de opleiding Milieucöordinator bedraagt 3 lesdagen.

Investering

De investering voor de Milieucoördinator opleiding bedraagt € 1.218,- excl. btw. Dit is een all-in prijs en inclusief lesmateriaal, locatie en catering.

Download brochure

Download de brochure van onze Milieucoördinator opleiding en krijg uitgebreide informatie over de profielschets, doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting. Ook krijg je meer informatie over de invulling per lesdag.

Download brochure >