Opleiding PBM Adviseur

Waarom Kader?

In samenwerking met branchevereniging VVGW

Veiligheid is het dagelijks werk van Kader

Gedreven opleidingscoördinatoren

In de opleiding PBM adviseur worden alle aspecten behandeld die je nodig hebt voor een verantwoorde keuze en gebruik van Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

Inhoud van de opleiding PBM adviseur

Na de opleiding weet je wat nodig is voor een verantwoord PBM advies en wat de noodzakelijke onderdelen zijn voor het gebruik van PBM’s. Ook heb je kennis van de verschillende soorten PBM. Je kunt de juiste PBM selecteren in verschillende situaties en hebt praktische kennis over het gebruiken en onderhouden van PBM. Je bent in staat om met de werkgever mee te denken over de zorgplicht richting werknemers, Arbowetgeving, Warenwetgeving en normeringen rondom alle soorten PBM.

Is de PBM adviseur geschikt voor mij?

De opleiding PBM adviseur is bedoeld voor iedereen die vanuit zijn of haar functie te maken heeft met de verkoop en advies op het gebied van PBM’s. Denk hierbij aan buitendienstmedewerkers, binnendienstmedewerkers, accountmanagers PBM en PBM-adviseurs van fabrikanten en importeurs.

Studieduur

De opleiding PBM adviseur is verdeeld over 4 lesdagen (in totaal 32 contacturen). De opleiding wordt afgesloten met een examen.

Investering

De kosten bedragen € 1.941, – (excl. BTW). VVGW-leden ontvangen 40% korting op de opleiding.

Download brochure

Download de brochure van de opleiding PBM adviseur en krijg uitgebreide informatie over de profielschets, doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting. Ook krijg je meer informatie over de invulling per lesdag.

Download brochure >