Opleiding V&G Bouw

Waarom Kader?

Ervaren docenten

Na de opleiding V&G Bouw weet jij waar de verantwoordelijkheden van opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en ZZP-ers liggen. Hoe stimuleer je belanghebbenden op de bouwplaats zodat ze samen zo veilig mogelijk werken? Dat leer je in onze opleiding V&G Bouw.

Inhoud van de opleiding

Waar liggen de verantwoordelijkheden nu precies ten opzichte van de opdrachtgever, onderaannemers, leveranciers en ZZP-ers? Hoe stimuleer je belanghebbenden op de bouwplaats zo dat er samen wordt gewerkt aan een veilige en gezonde bouwplaats voor iedereen? Dat zijn aspecten die we gaan behandelen tijdens onze 5-daagse opleiding V&G Bouw. Deze opleiding is een combinatie van de opleidingen V&G ontwerpfase en V&G uitvoeringsfase bouw.

Is de opleiding geschikt voor mij?

De opleiding V&G Bouw is geschikt voor mensen die verantwoordelijk zijn voor de V&G-aspecten tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase van een bouwproject. Dit kunnen verschillende beroepen en beroepsgroepen zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • (Senior)werkvoorbereiders;
  • Uitvoerders;
  • Projectleiders;
  • (Lead)engineers.

En meer!

Studieduur

De studieduur voor de opleiding V&G Bouw is 5 lesdagen.

Investering

De investering voor de opleiding V&G Bouw bedraagt € 2.154,- exclusief BTW.

Download brochure

Wil je meer informatie over onze opleiding V&G bouw? Download dan onze brochure en je krijg uitgebreide informatie over de profielschets, doelstellingen, toelatingseisen en studiebelasting.

Download brochure