Praktijkstage Energieprestatie

Waarom Kader?

Dé opleider op het gebied van Energie en duurzaamheid!

Perfecte aanvulling op de Energieprestatie opleidingen

Oprichter en voorzitter van de gezamenlijke opleiders: het OpleidersCollectief, en daarmee deelnemer in veel landelijke beleidsoverleggen.

Deze praktijkstage wordt jou aangeboden in combinatie met een aantal samenwerkingspartners. Susteen, BuildingLabel, EP Labels en Advies, Breuers en Cobelens en Labelkeuring

Inhoud van de Praktijkstage Energieprestatie

Als energieprestatie adviseur word je opgeleid om volgens de opnamemethodiek (NTA 8800) woningen of gebouwen op te nemen en te registreren. We kunnen je theoretisch nog zo veel bijbrengen, maar het blijft pas echt goed hangen als je hier in de praktijk mee aan de slag gaat. De materie en de liefde voor het vak gaan pas écht leven als je een keer met een vakbekwaam adviseur een woning- of gebouwopname doet.

Wij zijn met bovenstaande partijen een samenwerking aangegaan. Samen met deze partijen word jij gekoppeld aan een vakbekwaam adviseur. Hierbij houden we rekening met factoren als reistijd en bereikbaarheid. Samen met deze vakbekwame adviseur ga je daadwerkelijk een woning of gebouw opnemen. De kennis die je hebt opgedaan in de opleiding bij Kader kun je hiermee gelijk in de praktijk toepassen en toetsen.

Is de praktijkstage geschikt voor mij?

De praktijkstage is eigenlijk altijd een goede steun in de rug. Heb je een opleiding bij Kader gevolgd en ga je aan de examens beginnen? Dan kan de kennis die je uit deze praktijkstage opdoet net dat laatste zetje in de goede richting zijn, net dat zetje richting jouw eigen vakbekwaamheid! Ga eens met een adviseur mee om een praktische kijk op energieprestatie te krijgen.

Studieduur

De praktijkstage bestaat uit een opname in de praktijk samen met een vakbekwaam adviseur.

Investering

De financiële investering voor de praktijkstage bedraagt € 225,- exclusief BTW.

Download brochure

Download de brochure van onze praktijkstage energieprestatie en ontvang alle informatie over de stage, onze samenwerkingspartners en nog veel meer!

Download brochure