R-DLP examentraining

Waarom Kader?

All-in prijs, inclusief lesmateriaal, locatie, lunch en bewijs van deelname

Les van vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

Persoonlijke aandacht

1 lesdag
297,-

Startdata

vr 08/09/2023
Zeist
do 28/09/2023
Emmeloord
ma 09/10/2023
Almelo
Als opgeleide Geregistreerd Deskundig Leidinggevende Projecten ben je in staat om werken in of met verontreinigde bodem, grondwater en/of waterbodem te begeleiden. Met deze training bereiden wij je zo goed mogelijk voor op het theorie- en praktijkexamen R-DLP van CROW, zodat je deze met goed gevolg af kunt leggen.

Inhoud

In de training wordt de publicatie CROW 400 in vogelvlucht doorlopen. Het is dus belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de inhoud hiervan. Hierna zal de focus met name liggen op het maken van een proefexamen en het kunnen uitvoeren van metingen met bijbehorende acties. Je wordt getraind in het gebruik van de meters en de werkwijze hiervan in combinatie met de CROW 400.

Praktische informatie

De opleidingsduur bedraag één lesdag van 8.00 uur tot 16.30 uur. De kosten van de training bedragen € 297,00 exclusief BTW. Deze training is voor iedereen die goed voorbereid wil deelnemen aan het R-DLP examen van het CROW. Na het behalen van dit CROW examen mag je aan het werk in alle veiligheidsklassen.

Toelatingseisen

Je bent bij voorkeur in het bezit van een certificaat voor het werken in de veiligheidsklassen ‘Oranje’ en ‘Rood niet-vluchtig’. Indien je niet in het bezit bent van bovenstaande certificaat adviseren wij je om voorafgaand aan de examentraining de opleiding DLP-Basis te volgen.

Let op: Deelnemers aan deze opleiding dienen in het bezit te zijn van de Publicatie CROW 400. Deze kan bij de training worden aangeschaft of via www.crow.nl. De kosten van deze publicatie bedragen € 139,00 exclusief 9% BTW.

Let op: Aanmelden voor het R-DLP examen kan rechtstreeks bij CROW.