Security Essentials voor Management en Staf

Waarom Kader?

Les van echte vakspecialisten die vanuit de praktijk lesgeven

All-in prijs: geen extra kosten voor lesmateriaal, examen of eventueel herexamen en het inhalen van lessen

Persoonlijke aandacht

Twee lesdagen
1.395,- exclusief btw.

Startdata

do 26/10/2023
Woerden/online
Deze opleiding wordt jou aangeboden in samenwerking met de Security Academy. De cursus vindt derhalve plaats in Woerden. De Security Academy is het opleidingsinstituut in Nederland dat zich specifiek richt op de vakgebieden informatiebeveiliging, business continuity, privacy & data protection en crisis management.

Inhoud van de training Security Essentials voor Management en Staf

De training Security Essentials voor Management en Staf is interactief en stelt jou in staat om de juiste vragen en eisen te stellen aan informatiebeveiliging. Je kunt security-verantwoordelijkheden binnen de organisatie beter doorgronden en krijgt inzicht in de belangrijkste bedreigingen. Dit resulteert uiteindelijk in een betere informatiebeveiliging binnen jouw organisatie.

Is de training Security Essentials voor Management en Staf

Deze training is vooral interessant voor managers en stafmedewerkers die (mede-)verantwoordelijk zijn voor bedrijfsprocessen en moeten zorgen dat hun processen met onderliggende (cloud)infrastructuur voldoende veilig en weerbaar zijn. Dit kunnen functies zijn als:

  • Lijnmanagers, programma managers en projectmanagers
  • Procesmanagers
  • Beleidsmakers en -adviseurs
  • Bedrijfsvoeringmedewerkers (financieel, HRM, facilitair, inkoop en contractmanagement, IT-regisseurs en functioneel beheerders)
  • Alle andere stafmedewerkers in primaire- of ondersteunende processen die een goede basistraining willen hebben op het gebied van informatiebeveiliging en (cyber)security.

Studieduur

De studieduur voor deze training is twee lesdagen.

Investering

De financiële investering voor deze training bedraagt € 1.395,- exclusief btw.

Download brochure

Download de brochure van onze training Security Essentials voor Management en Staf en ontvang uitgebreide informatie over de training, het programma en daarmee de invulling per lesdag.

Download brochure