Terugkomtraining voor SIL & PL Specialisten

Waarom Kader?

Ervaren trainer

Examen en certificaat

1 lesdag
620,- excl. btw.

Startdata

do 28/09/2023
Breda
di 16/04/2024
Zeist
do 20/06/2024
Zeist
Deze terugkomtraining is speciaal bedoeld voor oud-cursisten die TÜV gecertificeerd zijn als "SIL & PL Specialist, machine Safety". Met deze training ben je weer helemaal up to date op het gebied van functionele veiligheid.

Inhoud van de training

Elke terugkomtraining wordt voor de groep samengesteld volgens de meest recente inzichten. Een aantal nieuwe of aangepaste trainingsmodules worden behandeld
De specifieke inhoud wordt toegelicht in de persoonlijke uitnodiging die alle oud cursisten ontvangen. We doen, zoals jullie gewend zijn, ook een uitdagende
praktische opdracht, waarmee we weer met een tool naar keuze kunnen werken.
Interessante datasheets, schema’s of schetsen uit uw dagelijkse praktijk zijn van harte welkom tijdens de training. Als we dan ook nog onze ervaringen van de afgelopen jaren met elkaar delen belooft het een heel zinvolle dag te worden!

Is de training geschikt voor mij?

Wil jij jouw TÜV persoonscertificaat verlengen? Met het bewijs van deelname aan deze terugkomtraining kun je bij de verlengingsaanvraag aantonen dat jouw kennis recentelijk is opgefrist.

Studieduur

1 lesdag

Investering

De investering voor de Terugkomtraining voor SIL & PL Specialist bedraagt € 620,- exclusief btw.

Download

Download de brochure en krijg uitgebreide informatie over de terugkomtraining voor SIL en PL specialisten. Denk aan de te behandelen onderwerpen en de toegevoegde waarde van de training.

Download brochure >